Logo da.boatexistence.com

Hvilke faktorer er relateret til nedtrapningstransformer?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke faktorer er relateret til nedtrapningstransformer?
Hvilke faktorer er relateret til nedtrapningstransformer?

Video: Hvilke faktorer er relateret til nedtrapningstransformer?

Video: Hvilke faktorer er relateret til nedtrapningstransformer?
Video: Ønsker du å overvinne Alzheimers sykdom? Unngå dette produktet! 2024, Kan
Anonim

Peg at huske: Det afhænger af den måde, den er forbundet på i kredsløbet. Hvis der gives indgangsforsyning på lavspændingsviklingen, bliver den en step-up transformer. Alternativt hvis indgangsforsyningen er tilvejebragt på højspændingsviklingen, bliver transformatoren en nedtrappende.

Hvilken faktor bestemmer nedtrapning eller step-up transformer?

Det afhænger af den måde, hvorpå den er forbundet i kredsløbet. Hvis indgangsforsyningen er givet på lavspændingsviklingen, bliver det en step-up transformer. Alternativt, hvis indgangsforsyningen er tilvejebragt på højspændingsviklingen, bliver transformeren en nedtrappet.

Hvad er en step-up down transformer?

En transformer designet til at øge spændingen fra primær til sekundær kaldes en step-up transformer. En transformer designet til at reducere spændingen fra primær til sekundær kaldes en step-down transformer.

Hvad stiger i nedtrapningstransformer?

Step-up-transformere øger spændingen af den indgående strøm, mens step-down-transformere sænker den indgående strøms spænding. Den indgående spænding omtales som den primære spænding, mens den udgående strøm omtales som sekundær.

Hvorfor bruges step-down transformer?

4) Hvorfor bruger vi en Step Down Transformer? En Step Down Transformer er designet til at reducere spændingen fra primærviklingen til sekundærvikling Vi bruger en Step Down Transformer, da den konverterer en højspændings- og lavstrømsvekselkilde til en lavspænding og høj nuværende vekselforsyning.

Anbefalede: