Logo da.boatexistence.com

Kan en capo bruges på en elektrisk guitar?

Indholdsfortegnelse:

Kan en capo bruges på en elektrisk guitar?
Kan en capo bruges på en elektrisk guitar?

Video: Kan en capo bruges på en elektrisk guitar?

Video: Kan en capo bruges på en elektrisk guitar?
Video: Marcus & Martinus - Plystre på deg (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Men kan du bruge en capo på elektrisk, klassisk eller akustisk guitar? Svaret er yes. Du kan bruge den på enhver guitar, du kan forestille dig. Selvom det ikke er så almindeligt at se en elektrisk guitar med en capo, er det stadig noget, du kan gøre med lethed.

Kan en capo beskadige min guitar?

En capo kan ikke beskadige en guitarhals Den kan dog slide halsfinishen ud, når den er overspændt til halsen. … Det betyder, at hvis capoen er for stram på din guitar, vil du ikke være i stand til at justere dens spænding. Og dette kan ikke kun kaste din guitar ud af stemme, men det kan også slide guitarhalsens finish ud.

Er det dårligt at efterlade capo på elektrisk guitar?

Lad ikke capoen sidde på instrumentet, når du ikke spiller den. Capo'en, når den er spændt fast på halsen, holder strengene nede på gribebrættet og skaber ekstra spænding på halsen og toppen af guitaren.

Kan du bruge en Kyser capo på en elektrisk guitar?

Denne Kyser Quick-Change capo er specielt designet til din 6- streng elektriske guitar. … Den er pålidelig og gør lige, hvad den er designet til at gøre - tydeligt hæve tonehøjden på den elektriske guitar, så du kan spille i en anden toneart uden at genindstille eller ændre fingersætning.

Passer capoer alle guitarer?

De kan være forvirrende, men partielle kapoer fungerer i enhver stemning på enhver guitar eller spændt instrument, og tilbyder en ny verden af muligheder for ethvert niveau af spiller eller sangskriver plus revolutionerende muligheder for nem guitar til børn, spillere med særlige behov eller begyndere.

Anbefalede: