Logo da.boatexistence.com

Hvem bor på 20 Mallowdale avenue Heysham?

Indholdsfortegnelse:

Hvem bor på 20 Mallowdale avenue Heysham?
Hvem bor på 20 Mallowdale avenue Heysham?

Video: Hvem bor på 20 Mallowdale avenue Heysham?

Video: Hvem bor på 20 Mallowdale avenue Heysham?
Video: 01. Hvem bor i Nygata 01-20 2024, Kan
Anonim

Darren Greenham, 44, og Sharon Greenham, 50, bor på 20 Mallowdale Avenue, som blev ødelagt i de tidlige timer den 16. maj af en eksplosion, som politiet sagde i denne uge var forårsaget af et overskåret gasrør i huset. Politiet har ikke bekræftet navnene på parret, som fortsat er i en kritisk tilstand på hospitalet.

Hvilket hus boede George Hinds i?

George Arthur Hinds, to år og 10 måneder gammel, døde, mens to andre personer er i en kritisk tilstand på hospitalet efter eksplosionen, der udslettede hans hjem på Mallowdale Avenue i Heysham, Lancashire.

Hvad skete der i Heysham?

En eksplosion, der dræbte en to-årig dreng, blev forårsaget af et gasrør inde i en naboejendom, som var blevet skåret over, siger politiet. Lancashire Politi sagde, at detektiver og gaseksperter havde opdaget, at årsagen til eksplosionen i Heysham var et gasrør, som var blevet skåret over i nummer 20 Mallowdale Avenue.

Hvad forårsagede eksplosionen i Heysham?

En eksplosion, der dræbte et barn, blev forårsaget af et gasrør, der blev skåret over i et nabohus, sagde politiet. To-årige George Hinds døde i eksplosionen i Mallowdale Avenue i Heysham, Lancashire, den 16. maj. Fire andre mennesker blev også såret i eksplosionen, der ødelagde to hjem og beskadigede et tredje alvorligt.

Hvad forårsager gaseksplosion i Lancashire?

En gaseksplosion, der dræbte en to-årig dreng, blev forårsaget af et overskåret gasrør inde i et nabohus, oplyser politiet.

Anbefalede: