Logo da.boatexistence.com

Kunne du gå på saturn?

Indholdsfortegnelse:

Kunne du gå på saturn?
Kunne du gå på saturn?

Video: Kunne du gå på saturn?

Video: Kunne du gå på saturn?
Video: Звуки Сатурна - Частота Сатурна (147,85 Гц) - Частота Кармы 2024, Kan
Anonim

Hvis du prøvede at gå på overfladen af Saturn, ville du falde ned i planeten, lide højere temperaturer og tryk, indtil du blev knust inde i planeten. … Selvfølgelig kan du ikke stå på Saturns overflade, men hvis du kunne, ville du opleve omkring 91 % af Jordens tyngdekraft.

Kan du gå på Saturns ringe?

Saturns ringe er næsten lige så brede som afstanden mellem Jorden og månen, så ved første øjekast virker de som et nemt sted at lande og udforske til fods. … Men hvis du var i stand til at vandre på en af Saturns yderste ringe, vil du gå ca. 12 millioner kilometer for at nå den længste.

Hvad ville der ske, hvis du gik på Saturn?

Den ydre del af Saturn er lavet af gas, og de allerøvste lag har omtrent det samme tryk, som luften har på Jorden. Så hvis du prøvede at gå på denne del af Saturn, ville du synke gennem dens atmosfære Saturns atmosfære er meget tyk, og dens tryk øges, jo dybere du går.

Kan du gå på Jupiter?

Der er ingen fast overflade på Jupiter, så hvis du prøvede at stå på planeten, synker du ned og bliver knust af det intense tryk inde i planeten. … Hvis du kunne stå på Jupiters overflade, ville du opleve intens tyngdekraft. Tyngdekraften ved Jupiters overflade er 2,5 gange tyngdekraften på Jorden.

Støtter Saturn livet?

Saturn kan ikke understøtte livet, som vi kender det, men nogle af Saturns måner har forhold, der kan understøtte livet.

Anbefalede: