Logo da.boatexistence.com

Kunne Saturn v tage til Mars?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Saturn v tage til Mars?
Kunne Saturn v tage til Mars?

Video: Kunne Saturn v tage til Mars?

Video: Kunne Saturn v tage til Mars?
Video: ★ How to Get to Mars. Very Cool! HD 2024, Kan
Anonim

Den konceptuelle Saturn C-5N blev designet som en evolutionær efterfølger til Saturn V, beregnet til den planlagte besætningsmission til Mars i 1980, den ville have reduceret besætningens transittid til Mars til omkring 4 måneder, i stedet for de 8-9 måneder med kemiske raketmotorer.

Hvorfor holdt NASA op med at bruge Saturn V?

En anden grund til, at vi ikke genbruger Saturn V, er den samme grund til, at den blev annulleret i første omgang: cost. SLS formodes at være halvdelen af prisen pr. lancering. Om det lykkes, skal vise sig. Saturn V var dyr.

Hvor mange Saturn V-raketter er der tilbage?

NASA brugte de kolossale Saturn V-raketter primært under Apollo-programmet til at sende amerikanere til Månen. Der er kun tre Saturn V-raketter udstillet i verden. Raketten ved NASA Johnson Space Center er den eneste, der består af al fly-certificeret hardware.

Eksploderede en Saturn V nogensinde?

Saturn V er en NASA-raket designet af Wernher von Braun til måneudforskning og er den amerikanske pendant til den sovjetiske N-1. … Den 24. august 1974 eksploderede en Saturn V på affyringsrampen ved Kennedy Space Center under den sidste nedtælling til Apollo 23. Tolv jordbesætningsmedlemmer blev dræbt, inklusive Gene Kranz.

Er Saturn 5 den mest kraftfulde raket?

Saturn V var en raket NASA bygget til at sende folk til månen. Et Heavy Lift Vehicle, det var den mest kraftfulde raket, der nogensinde havde fløjet med succes Saturn V blev brugt i Apollo-programmet i 1960'erne og 1970'erne og blev også brugt til at opsende Skylab-rumstationen.

Anbefalede: