Logo da.boatexistence.com

Hvem i graven?

Indholdsfortegnelse:

Hvem i graven?
Hvem i graven?

Video: Hvem i graven?

Video: Hvem i graven?
Video: Gorm i Graven 2024, Kan
Anonim

The Dig er en britisk dramafilm fra 2021 instrueret af Simon Stone, baseret på 2007-romanen af samme navn af John Preston, som genskaber begivenhederne under udgravningen af Sutton Hoo i 1939. Det medvirker Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, Johnny Flynn, Ben Chaplin, Ken Stott, Archie Barnes og Monica Dolan

Hvem er med i The Dig på Netflix?

The Dig er et gennemgribende periodedrama fyldt med storslåede pastorale udsigter og slående solnedgange, med en all-star rollebesætning ledet af Carey Mulligan, der spiller Edith Pretty og Ralph Fiennes, som spiller amatørarkæologen Basil Brown, som Pretty ansætter til at udføre den titulære udgravning.

Hvilke karakterer er rigtige i The Dig?

En af skibsnitterne blev opdaget

  • Peggy Piggott (født Preston, 1912-1994) Peggy Piggott (Lily James), født Cecily Margaret Preston og senere Margaret Guido, blev involveret i arkæologi i en tidlig alder. …
  • Charles Phillips (1901-1985) …
  • Stuart Piggott (1910-1996)

Hvem er den kvindelige hovedrolle i The Dig?

Netflix-filmen The Dig er blevet anklaget for alderdom efter at have castet den 35-årige Carey Mulligan som en 56-årig kvinde i det virkelige liv. Mulligan spiller hovedrollen i filmen, der blev udgivet i sidste uge (29. januar), som Suffolk-godsejeren Edith Pretty, der i 1939 hyrede en arkæolog til at udgrave grunden til hendes ejendom.

Hvilket hus er i The Dig?

Optagelsesstedet for Edith Prettys hus i The Dig er Norney Grange i Surrey. Det er et malerisk hus i Shackleford i udkanten af Godalming. Tranmer House var oprindeligt kendt som Sutton Hoo House, da det blev bygget i 1910.

Anbefalede: