Logo da.boatexistence.com

Hvad er væggear?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er væggear?
Hvad er væggear?

Video: Hvad er væggear?

Video: Hvad er væggear?
Video: AKTIER MED FRIIS - UGE 33 - 18.08.2023 2024, Kan
Anonim

Indenfor arkitektur eller konstruktionsteknik er en omkreds, også kendt som en pladeskinne, et vandret konstruktionselement i en indrammet væg. Girts giver sidestøtte til vægpanelet, primært for at modstå vindbelastninger. Et sammenligneligt element i tagkonstruktionen er en purlin.

Hvad er forskellen mellem girts og purlins?

Purlins er specifikke for taget. I form af et "Z" er en ring et vandret konstruktionselement, der understøtter tagdækning og bærer belastninger til den primære ramme. … Også i form af et "Z" er en omkreds et vandret konstruktionselement, der er fastgjort til sidevægge eller endevægssøjler og understøtter paneler.

Hvad er girts på en pælestald?

Vægbrædder på en stolpebygning kaldes girts. Girts monteres vandret og fastgøres til stolper. Dette gør det muligt at overføre lasten til pæle.

Hvad understøtter girts?

Stramit®-ringe og -lister bruges primært til at understøtte tag- eller vægbeklædning i industrielle, landlige og kommercielle bygninger Mens C- og Z-sektionerne norm alt er fastgjort til fremstillede stålrammer, er, nogle gange også brugt i små og mellemstore bygninger til den strukturelle ramme.

Hvad er en vægring?

I arkitektur, konstruktionsteknik eller bygning er en purlin (eller historisk purline, purloyne, purling, perling) en vandret bjælke eller stang, der bruges til strukturel støtte i bygninger, de fleste almindeligvis i et tag. Stænger understøttes enten af spær eller bygningens vægge.

Anbefalede: