Logo da.boatexistence.com

Styrer du ordet bibelsk med stort?

Indholdsfortegnelse:

Styrer du ordet bibelsk med stort?
Styrer du ordet bibelsk med stort?

Video: Styrer du ordet bibelsk med stort?

Video: Styrer du ordet bibelsk med stort?
Video: John Piper - Get a Bible with all the words 2024, Kan
Anonim

Bibel/ bibelsk Bibel med store bogstaver og alle navneord, der henviser til hellige tekster. … Ordet bibelsk og andre adjektiver afledt af navne på hellige tekster med små bogstaver.

Skal du skrive ordet Bibel med stort?

Uanset om du henviser til den jødiske bibel (Toraen plus profeterne og skrifterne) eller den protestantiske bibel (den jødiske bibel plus Det Nye Testamente) eller den katolske bibel (som indeholder alt i den jødiske og protestantiske Bibler plus adskillige andre bøger og passager for det meste skrevet på græsk i dets gamle …

Hvorfor skrives Bibelen ikke med stort?

Fordi Bibelen er navnet på en bog - altså dens titel - er den et egennavn. Dog kan "bibel" som du nævnte bruges som navneord. I den slags situationer er det ikke navnet på en bog, men snarere en "beskrivelse" af den, så det kræver ikke et stort bogstav.

Er bibelsk stor i MLA?

Bibel og bibelversioner, men skriver disse navne med stort. Eksempler: Bibelen; den hellige bibel; Genesis; Første Mosebog; John; evangeliet ifølge Johannes; Pentateuken; evangelierne; King James-versionen; beskeden.

Er Chicago-stil med store bogstaver i Bibelen?

Skriv altid "Bibel" med stort, når du refererer til den religiøse tekst, men ikke kursiv (undtagen når det bruges i titlen på et udgivet værk). … For eksempel er Bibelen verdens bedst sælgende bog.

Anbefalede: