Logo da.boatexistence.com

Har toph metalbøjning?

Indholdsfortegnelse:

Har toph metalbøjning?
Har toph metalbøjning?

Video: Har toph metalbøjning?

Video: Har toph metalbøjning?
Video: Toph Teaches Herself Metalbending - Avatar: the Last Airbender 2024, Kan
Anonim

Toph brugte metalbøjning til at manipulere pletteringen på en Fire Nation-krydser. … Længe betragtet som en umulig bedrift, teknikken blev opfundet af Toph Beifong for at flygte fra et metalbur, hvori hun blev fanget og transporteret af Xin Fu Xin Fu Xin Fu, var promotoren og værten for den underjordiske earthbending-turnering, Earth Rumble. https://avatar.fandom.com › wiki › Xin_Fu

Xin Fu | Avatar Wiki

og Mester Yu.

Hvornår lærte Toph metalbøjning?

Toph Invents Metalbending (Avatar the Last Airbender | Sæson 2 afsnit 19 | The Guru) twitter.com/AllMovieCIips/ …

Hvorfor underviste Toph ikke Aang i metalbøjning?

Toph selv havde også ret travlt. Aang er ikke Korra, han var ikke besat af at lære at bøje for sin egen fortjeneste, han gjorde det for at redde verden, hvilket han mente kun var muligt ved at lære de fire elementer.

Bruger Toph ekkolokalisering?

Toph brugte seismisk sans til at detektere jordpartiklerne i metal. Især gav seismisk sans mulighed for opdagelsen af kunsten at bøje metal. Evnen tillader en jordbøjningsmand at samle op på de små stykker af urenset jord, der stadig er til stede i metallet.

Hvilken bøjning opfandt Toph?

I Avatars verden, opfindelsen af metalbending, introduceret som en level-up af Airbender-karakteren Toph Beifong, men i fuld effekt efter det 70-årige tidsspring ind efterfølgerserien The Legend of Korra, er det bedste eksempel på, hvordan politiske ideologier og bøjningens spirituelle natur var naturligt sammenflettet.

Anbefalede: