Logo da.boatexistence.com

Skal c-vitaminserum opbevares i køleskab?

Indholdsfortegnelse:

Skal c-vitaminserum opbevares i køleskab?
Skal c-vitaminserum opbevares i køleskab?

Video: Skal c-vitaminserum opbevares i køleskab?

Video: Skal c-vitaminserum opbevares i køleskab?
Video: How to Preserve VITAMIN C serum. This Prevents Vitamin C oxidation 2024, Kan
Anonim

Opbevar dit C-vitaminserum i køleskabet C-vitamin har en ekstrem kort holdbarhed, fordi det oxiderer eller nedbrydes, når det udsættes for ilt. Dit køleskab er et fantastisk sted at opbevare C-vitaminserum, fordi nedkølingen vil hjælpe med at forsinke oxidationsprocessen længere end at opbevare det ved stuetemperatur.

Skal du nedkøle C-vitaminserum?

Different's Vitalift A-Forte) er varme- og lysfølsomme, hvilket betyder, at de nedbrydes og oxideres hurtigere, hvis de opbevares på steder med meget lys eller varme. Det er derfor, de fleste C-vitamin og retinoidserum er pakket i mørke flasker. For at sikre længere produktlevetid bør disse helt sikkert opbevares i køleskabet

Hvordan skal C-vitamin opbevares?

Ifølge Oscar Pike, Brigham Young University-professor i ernæring, diætetik og fødevarevidenskab, vil 500 milligram C-vitamin piller opbevaret på et mørkt sted ved stuetemperatur beholde nok C-vitamin over mange år for at forhindre skørbug.

Skal du opbevare serum i køleskabet?

Ansigtsserum

For at beskytte disse aktive næringsstoffers ernæringsmæssige integritet anbefales det at opbevare dit serum i køleskabet. Dit serum holder længere, og ingredienserne forbliver aktive i længere tid.

Kan C-vitaminserum blive dårligt?

Udløbstid

Mange serum er gule, men hvis dit produkt får en brun eller mørk orange nuance, , er det tid til at kaste det, fordi det er blevet dårligt. Hvis dit serum starter klart og bliver gult, er det også et tegn på, at det oxiderer og vil være mindre effektivt.

Anbefalede: