Logo da.boatexistence.com

Har kirstie alley et barn?

Indholdsfortegnelse:

Har kirstie alley et barn?
Har kirstie alley et barn?

Video: Har kirstie alley et barn?

Video: Har kirstie alley et barn?
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Kan
Anonim

Kirstie Louise Alley er en amerikansk skuespillerinde, producer, model og tv-personlighed. Hendes breakout-rolle var som Rebecca Howe på NBC sitcom Cheers, og modtog en Emmy Award og en Golden Globe i 1991 for rollen.

Har Kirstie Alley nogen biologiske børn?

Kirstie Alley

Skuespillerinden og eksmanden Parker Stevenson adopterede sønnen William True i 1992 og Lillie Price i 1994. Mine kids kommer ikke til at være berettiget eller få hvad som helst, de ønsker i livet,” sagde Alley i marts.

Hvor mange biologiske børn har Kirstie Alley?

Kirstie Alley er mor til en voksen datter og søn - inde i hendes moderskab. "Cheers"-stjernen Kirstie Alley er mor til to voksne børn, hvis liv tog meget anderledes ud. Men en ting, trioen har til fælles, er hinandens urokkelige kærlighed og støtte.

Fik Parker Stevenson og Kirstie Alley børn?

Stevenson blev gift med sin første kone, skuespillerinden Kirstie Alley, den 22. december 1983, og de blev skilt i 1997. De har to børn: en søn, William True (f.. 1992) og en datter, Lillie Price (f. 1994).

Hvorfor adopterede Kirstie Alley?

Efter at have lidt en spontan abort i 1990 adopterede Kirstie Alley og hendes mand, skuespilleren Parker Stevenson, deres søn William, efterfulgt af deres datter Lillie..

Anbefalede: