Logo da.boatexistence.com

Hvem er rotundens mester?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er rotundens mester?
Hvem er rotundens mester?

Video: Hvem er rotundens mester?

Video: Hvem er rotundens mester?
Video: 24 Hours in the ER: Health care's front lines 2024, Kan
Anonim

Fergal Malone Professor Malone er i øjeblikket Master på Rotunda Hospital; hans syvårige embedsperiode begyndte i januar 2016. Han blev udnævnt til professor og formand for afdelingen for obstetrik og gynækologi ved Royal College of Surgeons i Irland i 2005.

Hvem grundlagde Rotunden?

Rotonden blev grundlagt i 1745 af Bartholomew Mosse og er det ældste, kontinuerligt kørende fødehospital i verden. 9000 babyer fødes her hvert år, mens byens tandhjul snurrer og ruller omkring dem.

Hvorfor hedder den Rotunda?

I begyndelsen af det 19. århundrede var hospitalet blevet kendt som Rotunda Hospital, efter dets mest fremtrædende arkitektoniske træk. Rotunden blev et teater, hvor de irske frivilliges første offentlige møde blev afholdt i 1913, og senere Ambassador Cinema.

Hvor gammelt er Rotunda-hospitalet i Dublin?

Rotunda-hospitalet er enestående som institution, idet det har fortsat med at yde en ubrudt rekord i service til kvinder og babyer siden dets grundlæggelse i 1745 og har besat sine nuværende lokaler siden 1757.

Hvor mange babyer bliver der født i Rotunden hvert år?

Den første baby, der blev født på hospitalet, ankom 46 minutter inde i det nye år. UMHL er det næststørste fødehospital uden for hovedstaden med et gennemsnit på 5.000 fødsler om året.

Anbefalede: