Logo da.boatexistence.com

Hvilken nationalitet var osama bin laden?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken nationalitet var osama bin laden?
Hvilken nationalitet var osama bin laden?

Video: Hvilken nationalitet var osama bin laden?

Video: Hvilken nationalitet var osama bin laden?
Video: От бен Ладена до ДАИШ — день в истории — депутат 2024, Kan
Anonim

Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden, også translittereret som Usama bin Ladin, var en grundlægger af den pan-islamiske militante organisation al-Qaeda. Gruppen er udpeget som en terrorgruppe af FN's Sikkerhedsråd, Den Nordatlantiske Traktatorganisation, Den Europæiske Union og forskellige lande.

Hvilken etnicitet var Osama bin Laden?

Han var saudiarabisk statsborger indtil 1994 og medlem af den velhavende bin Laden-familie. Bin Ladens far var Mohammed bin Awad bin Laden, en saudisk millionær fra Hadhramaut, Yemen, og grundlæggeren af byggefirmaet, Saudi Binladin Group.

Hvilke sprog t alte Osama bin Laden?

adfærd, personlig charme og … tapperhed i kamp" er blevet beskrevet som "legendarisk." Ifølge Michael Scheuer hævder bin Laden kun at tale arabisk I et interview fra 1998 fik han de engelske spørgsmål oversat til arabisk. Men andre, såsom Rhimaulah Yusufzai og Peter Bergen, mener, at han forstod engelsk.

Gem bin Laden sig i Afghanistan?

Koordinater: 18°N 66°EOsama bin Laden, grundlæggeren og tidligere leder af al-Qaeda, gik i skjul efter krigens start i Afghanistan for at undgå tilfangetagelse af USA og/eller dets allierede for hans rolle i angrebene den 11. september 2001 og efter at have været på FBI's liste over ti mest eftersøgte flygtninge …

Hvor rig er bin Laden-familien?

The Saudi Binladin Group er Egyptens største private udenlandske virksomhed og forhandlede med den libanesiske regering om at genopbygge en del af det centrale Beirut under en kontrakt på 50 millioner USD. I 2009 blev Bin Laden-familien opført som den 5. rigeste saudiske familie af magasinet Forbes med en rapporteret nettoværdi på $7 milliarder

Anbefalede: