Logo da.boatexistence.com

Hvad er polynomiske termer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er polynomiske termer?
Hvad er polynomiske termer?

Video: Hvad er polynomiske termer?

Video: Hvad er polynomiske termer?
Video: Classify Polynomial by Number of Terms 2024, Kan
Anonim

Polynomier er summer af led på formen k⋅xⁿ, hvor k er et vilkårligt tal, og n er et positivt heltal. For eksempel er 3x+2x-5 et polynomium.

Hvad er et polynomium med 4 led?

Et polynomium med fire led, kendt som a quadrinomial, kan faktoriseres ved at gruppere det i to binomier, som er polynomier med to led. … Omarranger polynomiet i standardform, hvilket betyder i variable potenser i faldende potenser.

Hvad er et polynomium i matematik?

I matematik er et polynomium et matematisk udtryk, der indeholder to eller flere algebraiske termer, der lægges til, trækkes fra eller ganges (ingen division tilladt!). Polynomiske udtryk inkluderer mindst én variabel og inkluderer typisk konstanter og positive eksponenter ved brønd. Udtrykket x2 − 4x + 7 er et polynomium.

Hvad er et polynomielt antal led?

Polynomier er klassificeret i henhold til deres antal termer. 4x3 +3y + 3x2 har tre termer, -12zy har 1 term og 15 - x2har to led. Som allerede nævnt er et polynomium med 1 led et monomial. Et polynomium med to led er et binomium, og et polynomium med tre led er et trinomium.

Hvad er de 3 typer polynomier?

Baseret på antallet af led i et polynomium er der 3 typer polynomier. De er monomiale, binomiale og trinomiale Baseret på graden af et polynomium kan de kategoriseres som nul- eller konstantpolynomier, lineære polynomier, kvadratiske polynomier og kubiske polynomier.

Anbefalede: