Logo da.boatexistence.com

Er gigi og kendall stadig venner?

Indholdsfortegnelse:

Er gigi og kendall stadig venner?
Er gigi og kendall stadig venner?

Video: Er gigi og kendall stadig venner?

Video: Er gigi og kendall stadig venner?
Video: Самые красивые актрисы Франции/ ТОП-10/Beauties of France/ TOP-10/ 2024, Kan
Anonim

Kendall Jenner og Gigi Hadid har været tætte venner, siden de var teenagere, der boede tæt på hinanden i Los Angeles. Og næsten 10 år senere beviste Vogue-supermodellerne, at de stadig i høj grad er bedste venner, da de tilbragte tid sammen ved Met Gala i NYC i mandags.

Er Gigi og Kendall bedste venner?

De to succesrige modeller er ikke bare banekammerater, men er faktisk uadskillelige i det virkelige liv. Kendall og Gigi ses ofte gå til middage og træne sammen og har virkelig et yndigt venskab.

Er Kendall bedste venner med Gigi eller Bella?

Men på trods af, at mange mennesker tror, at Kendall og Gigi er tættere på end Kendall og Bella, har Kendall faktisk været venner med Bella langt før Gigi kom. De to mødtes på Twitter, før de mødtes personligt, og voksede deres venskab gennem deres modelkarriere.

Hvem er Kendall Jenners bedste ven?

En af Kendalls bedste venner er medmodellen Gigi Hadid. De to bliver ofte set sammen ved de hotteste begivenheder, som Coachella. De har altid hinandens ryg. Da Kendalls hjem blev brudt ind af en stalker, udsendte Hadid en længere udmelding på sociale medier, hvor han bad paparazzierne om at trække sig.

Er Zayn Malik gift med Gigi Hadid?

Ingrid Michaelson omt alte fejlagtigt Malik og Hadid som "gift", hvilket fik mange fans til at stille spørgsmålstegn ved, om parret i hemmelighed havde bundet knuden. … Michaelson undskyldte dog senere for forvirringen på hendes Instagram-historie og sagde, at hun tog fejl. "Så vidt jeg ved, er han ikke gift.

Anbefalede: