Logo da.boatexistence.com

Blev Gigi og Kobe begravet sammen?

Indholdsfortegnelse:

Blev Gigi og Kobe begravet sammen?
Blev Gigi og Kobe begravet sammen?

Video: Blev Gigi og Kobe begravet sammen?

Video: Blev Gigi og Kobe begravet sammen?
Video: Kobe & Gianna Bryant Laid to Rest at Private Funeral 2024, Kan
Anonim

Ifølge deres dødsattester blev både Kobe og Gigi begravet i Pacific View Memorial Park den 7. februar … NBA-ikonet og hans 13-årige datter døde sammen med syv andre i et tragisk helikopterstyrt den 26. januar, og sportsverdenen har været i sorg lige siden.

Hvordan blev Kobe og Gigi begravet?

NBA-stjernen og hans næstældste barn, der døde sammen med syv andre i en tragisk helikopterulykke i Los Angeles den 26. januar, blev begravet side om side vedPacific View Memorial Park i Corona Del Mar efter en privat familieceremoni.

Blev Kobe og hans datter begravet sammen?

Dødsattesterne for begge angiver, at der blev afholdt en gudstjeneste den 7. februar i Pacific View Mortuary, og at de blev begravet samme dagDet står i både Kobe og Giannas certifikater, at deres sidste hvilesteder var ved Pierce Brothers Westwood Village Memorial Park.

Hvad sagde Kobe til Gianna?

Bryant sagde, at hun var hurtig til at minde folk om sin plan: "[Gianna] vil stå ved siden af mig, og [fans] vil sige, " Du skal have en dreng. Du og [hustru Vanessa] skal have en dreng, du skal have nogen til at videreføre traditionen, arven ' Og hun siger, 'Åh! Jeg har det.

Hvor blev Kobe Bryant begravet Corona?

Dødsattester for Kobe Bryant og hans datter Gianna viser, at de blev begravet i en privat familietjeneste den 7. februar i Pacific View Memorial Park i Corona del Mar.

Anbefalede: