Logo da.boatexistence.com

Hvordan tjener meghan og Harry penge?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tjener meghan og Harry penge?
Hvordan tjener meghan og Harry penge?

Video: Hvordan tjener meghan og Harry penge?

Video: Hvordan tjener meghan og Harry penge?
Video: How Prince Harry and Meghan Markle Make Money Without the Royal Family | WSJ 2024, Kan
Anonim

Da de ikke længere er "arbejdende kongelige", Harry og Meghan kan frit tjene deres egne indtægter. Parret blev ikke bet alt for interviewet med Oprah, men siden de flyttede til USA har de indgået aftaler med streamingtjenesterne Netflix og Spotify.

Hvor meget tjener Meghan og Harry?

Heldigvis har de to indtægter fra Markles arbejde i film og tv-shows -- anslået til at være omkring $2 millioner sidste år i indtjening efter skat. Forbes anslår, at parret i øjeblikket har omkring 5 millioner dollars redeæg.

Får Meghan og Harry en godtgørelse?

Meghan Markle og prins Harry trådte tilbage fra de kongelige pligter i begyndelsen af året. Beslutningen gjorde det, så de ikke længere modtager penge fra kronen gennem "suveræn bevilling" og er begge berettiget til at tjene en professionel indkomst.

Hvad er Kate Middletons nettoværdi?

Kate er uafhængigt velhavende.

Hertuginden af Cambridge har en anslået rigdom i området $7 millioner til $10 millioner, Penge rapporteret i 2018, med henvisning til data fra det globale formuesporingsfirma We alth-X.

Hvor mange penge giver prins Charles Harry og Meghan?

Prins Charles' kontor, Clarence House, offentliggjorde i sit årsregnskab, at Charles bet alte sine sønner, prins William og prins Harry, og deres familier, en sum på $6,3 millioner Den årlige rapporten dækker perioden fra 1. april 2020 til 31. marts 2021. Den er ikke opdelt efter familie.

Anbefalede: