Logo da.boatexistence.com

Hvordan tjener toogoodtogo penge?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan tjener toogoodtogo penge?
Hvordan tjener toogoodtogo penge?

Video: Hvordan tjener toogoodtogo penge?

Video: Hvordan tjener toogoodtogo penge?
Video: 6 tips til ekstra indkomst/bijobs | Tjen flere penge på side hustles| Happy Helper, Vigo, GoMore mm. 2024, Kan
Anonim

BUSINESS MODEL Too Good To Go sælger mad, som de køber i butikkerne, til en fantastisk pris. Butikker tjener ekstra penge på mad, som ellers ville have kostet dem at smide ud. Kunder vinder ved at få et måltid med stor værdi – samler velsmagende mad til en reduceret pris.

Hvordan kan IO good to go tjene penge?

Den overskydende mad bliver reddet fra at blive smidt ud – virksomheden tjener penge ved at sænke de solgte måltider … Alan Hayes, fra fødevare- og dagligvareforskningsgruppen IGD, siger disse apps har "hjulpet med at øge bevidstheden om madspild i virksomheder og i skoler" samt styrke forbrugerne.

Hvordan tjener Too Good To Go-appen penge?

Den primære kilde til virksomhedens indtægter kommer fra at have reduceret måltider, der sælges via appen, i modsætning til et medlemsgebyr. Til dato har TGTG indbragt €16 millioner i investeringer. CEO og medstifter, Mette Lykke regner med, at 100 millioner måltider vil være reddet fra at blive spildt inden udgangen af 2020.

Hvor mange brugere har Too Good To Go?

Too Good To Go er en hypervækstvirksomhed. Dets udbredelse er vokset eksponentielt, mens omsætningen er steget 200 % på årsbasis i 2019 sammenlignet med 2018 og nåede ud til næsten 38.000 partnere og mere end 18 millioner brugere.

Hvem ejer Too Good To Go?

Jamie Crummie - Medstifter - Too Good To Go | LinkedIn.

Anbefalede: