Logo da.boatexistence.com

Øger peep blodtrykket?

Indholdsfortegnelse:

Øger peep blodtrykket?
Øger peep blodtrykket?

Video: Øger peep blodtrykket?

Video: Øger peep blodtrykket?
Video: Prolonged Field Care Podcast 132: Combat Anesthesia 2024, Kan
Anonim

For det andet, PEEP forøger det intrathoraxale tryk, især når det bruges i fokale processer. Dette reducerer venøst tilbageløb og hjerteoutput med efterfølgende negative virkninger på systemisk blodtryk og ilttilførsel til væv.

Sænker højt PEEP blodtrykket?

Resultater. I begge grupper førte stigningen i PEEP til en stigning i CVP og luftvejstryk. Når PEEP var over 4 cm H2O i hypertensionsgruppen, et fald i blodtrykket og ScvO2, og en stigning i hjertefrekvensen blev observeret. Disse resultater indikerede, at hjertets output faldt betydeligt.

Hvad sker der, når du øger PEEP?

For det første forårsager øget PEEP overudspilning af normale alveoler i regioner, der ikke er påvirket af fokalprocessen. Dette forårsager en stigning i kapillær modstand i disse regioner, som omfordeler blodgennemstrømningen til andre regioner, hvorved ventilation-perfusionsforhold og arteriel hypoxæmi forværres.

Er PEEP dårligt mod pulmonal hypertension?

Adskillige undersøgelser viste, at hos patienter, hvor anvendelsen af PEEP bestemte effektiv alveolær rekruttering, falder det gennemsnitlige pulmonale arterietryk med Paw-påføring [108], mens hjertevolumenet ikke er alvorligt berørt.

Hvordan påvirker ventilation blodtrykket?

Mekanisk ventilation inducerer cykliske ændringer i vena cava-blodgennemstrømningen, pulmonal arterie-blodgennemstrømning og aorta-blodgennemstrømning. Ved sengekanten afspejles åndedrætsændringer i aorta-blodgennemstrømningen af "udsving" i blodtrykket, hvis størrelse er meget afhængig af volumenstatus.

Anbefalede: