Logo da.boatexistence.com

Er fairy tail slut endnu?

Indholdsfortegnelse:

Er fairy tail slut endnu?
Er fairy tail slut endnu?

Video: Er fairy tail slut endnu?

Video: Er fairy tail slut endnu?
Video: Она узнала, что беременна. После УЗИ врачи сообщили страшную новость! 2024, Kan
Anonim

Den 20. juli 2017 bekræftede Mashima på Twitter, at den sidste sæson af Fairy Tail ville blive vist i 2018. Den sidste sæson af Fairy Tail blev sendt fra den 7. oktober 2018 til 29. september 2019A-1 Pictures, CloverWorks og Bridge producerede og animerede den sidste sæson, som løb fra 7. oktober 2018 til 29. september 2019.

Er Fairy Tail færdig 2020?

Ann bekræftede, at Kodanshas TV Magazine annoncerede fredag, at Fairy Tail-animeens tv-udsendelse slutter 30. marts.

Er Fairy Tail-anime slut?

Fairy Tail-animeen har over 300 episoder, der sluttede i 2019 Den originale manga har 63 bind, men serien fortsatte i Fairy Tail: 100 Year Quest. I øjeblikket er der ni bind i denne manga, og den er i gang. Når dette skrives, er der intet udgivelsesvindue for Fairy Tail-efterfølgeren.

Hvem er Luna dragneel?

Luna Dragneel (ルナ・ドラグニル Runa Doraguniru) er en Mage of the Fairy Tail Guild, hvor hun er Gale Redfox' partner. Hun er lillesøster til Nashi Dragneel og tvillingerne Igneel og Luke Dragneel.

Hvem giftede sig med Natsu?

Lucy (Heartfilia) Dragneel er en Fairy Tail Celestial Spirit-magiker og mor til Nashi, Liddan, Layla, Jude og trillingerne Igneel, Mavis og Luna. Hun er gift med Natsu Dragneel og har opnået S-klasse i Fairy Tail. Hun er en karakter fra den originale Fairy Tail-serie.

Anbefalede: