Logo da.boatexistence.com

Hvem endte Locky fra ungkarlen hos?

Indholdsfortegnelse:

Hvem endte Locky fra ungkarlen hos?
Hvem endte Locky fra ungkarlen hos?

Video: Hvem endte Locky fra ungkarlen hos?

Video: Hvem endte Locky fra ungkarlen hos?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

I finalen af The Bachelor Australia lovede Locky Gilbert sin kærlighed til sygeplejersken Irena Srbinovska på 10 og 10 Play. I det sidste afsnit ringede The Bachelor til sin mor for at få et råd, og hans mor kunne nemt se, hvorfor hendes søn var faldet for begge damer.

Er Locky og Irena stadig sammen fra The Bachelor?

Jep, de er stadig forelskede! Irena Srbinovska fandt kærligheden med Locky Gilbert i sidste års sæson af The Bachelor, og nu har hun delt en sød opdatering om deres romantik kun få uger før deres et-års jubilæum. … "For dem, der spørger, er vores jubilæum finalen, som er den 18. juli," skrev hun under billedteksten.

Er Irena og Locky forlovede?

Tilbage i februar nægtede Locky, at de var forlovet og fort alte Now To Love: 'Jeg har friet til hende hver eneste dag, da jeg går ud af alle tabloiderne. ' I denne uge fejrede tv-elskefuglene deres officielle et-års jubilæum i strømmende Instagram-opslag. Lockys hyldest lød: 'For et år siden i dag ændrede mit liv sig.

Hvor er Locky og Irena nu?

Både Irena og Locky har ikke lagt skjul på, at ægteskab og børn står i kortene for dem. Parret er i øjeblikket rejser rundt i Australien og har indrømmet, at de ikke kan vente med at dele minderne med deres fremtidige børn.

Er Brooke og Nick sammen?

Nick Power

Det lykkelige par datede i omkring et år, før Brooke desværre annoncerede deres splittelse i februar 2020 i et følelsesladet indlæg på sociale medier. "Hvis du ikke har lagt mærke til det, har jeg været MIA på sociale medier," skrev den knuste Bachelor In Paradise-stjerne.

Anbefalede: