Logo da.boatexistence.com

Hvem endte Katara hos?

Indholdsfortegnelse:

Hvem endte Katara hos?
Hvem endte Katara hos?

Video: Hvem endte Katara hos?

Video: Hvem endte Katara hos?
Video: Avatar Alternate Timeline: Katara Chose Zuko Over Aang 2024, Juli
Anonim

Katara giftede sig til sidst med Aang, og hun fødte senere parrets tre børn: en vandbøjningsdatter ved navn Kya, opkaldt efter Kataras mor, en ikke-bøjningssøn ved navn Bumi, opkaldt efter Aangs gamle ven ved navn kong Bumi, og en luftbøjningssøn ved navn Tenzin.

Hvem endte Zuko med?

Et af de vigtigste romantiske forhold er mellem Zuko og Mai, og selvom de ikke er så centrale i et par som Katara og Aang, ender de sammen på slutningen af serien.

Skal Zuko og Katara være sammen?

Katara og Zukos kemi inviterede fans til at sende de to som et par, men de blev aldrig romantisk involveret. … I sæson 2, da Katara begyndte at stole på Zuko i krystalkatakomberne, forråder Zuko hende og hjælper Azula med at angribe og såre Aang dødeligt.

Hvem ender Sokka med at gifte sig med?

10 Blev Sokka gift? Sokka er et af de få medlemmer i Team Avatar, der tilsyneladende ikke har nogen børn, så det er uklart, om han nogensinde var (eller forblev) romantisk med nogen. Så vidt fans ved, blev han sidst set med Suki, parringen havde endnu ikke brudt op.

Hvorfor kyssede Katara Aang?

De stødte på gravene til Oma og Shu, de to elskere, der hemmeligt ville mødes i hulen. I deres grav var der statuer af dem, der kyssede med inskriptionen "Love Is Brightest In The Dark." Da Katara så dette, foreslog Katara, at hun og Aang kysser som en "skør" idé til, hvordan man kan flygte

Anbefalede: