Logo da.boatexistence.com

Var er giroud nu?

Indholdsfortegnelse:

Var er giroud nu?
Var er giroud nu?

Video: Var er giroud nu?

Video: Var er giroud nu?
Video: Olivier Giroud: An Undervalued Goal Scorer? 2024, Juli
Anonim

Olivier Giroud: AC Milan underskriver angriberen fra Chelsea på permanent transfer. Olivier Giroud har gennemført en permanent transfer til AC Milan fra Chelsea for et ikke oplyst gebyr.

Hvornår tog Giroud til Milano?

AC Milan. Den 17. juli 2021 annoncerede AC Milan overgangen af Giroud fra Chelsea permanent på en to-årig kontrakt. Den 29. august scorede Giroud sine første mål for Milan, en bold, i en 4-1-sejr mod Cagliari.

Spillede Olivier Giroud 90 minutter uden at røre bolden?

Olivier Giroud satte en bemærkelsesværdig rekord efter at have spillet 90 minutter uden at røre bolden. Hans anden utrolige rekord blev sat i verdensmesterskabet i 2018, da han spillede 546 minutter i turneringen uden at have et eneste skud på mål.

Hvor meget solgte Chelsea Giroud til AC Milan?

Chelsea-transfernyheder: Olivier Giroud er klar til at slutte sig til AC Milan i de kommende dage for $3,5 millioner gebyr - CBSSports.com.

Hvem er Chelseas seneste signing?

Officiel: Ethan Ampadu har underskrevet en ny tre-årig kontrakt med Chelsea og vil tilbringe sæsonen 2021/22 på lån til Venezia. Fabrizio Romano/Matteo Moretto: Ethan Ampadu til Venezia er en 'done deal'. Fabrizio Romano: Saul Niguez vil slutte sig til Chelsea for et lånegebyr på €5 millioner. Der er aft alt personlige vilkår.

Anbefalede: