Logo da.boatexistence.com

Betaler oke udbytte?

Indholdsfortegnelse:

Betaler oke udbytte?
Betaler oke udbytte?

Video: Betaler oke udbytte?

Video: Betaler oke udbytte?
Video: Круиз по Оке и Москве-реке на теплоходе «Александр Свешников». 2 серия 2024, Kan
Anonim

OKE betaler et udbytte på $3,74 pr. aktie. OKEs årlige udbytte er 5,94%. Oneoks udbytte er lavere end gennemsnittet for den amerikanske olie og gas Midstream industri på 6,37 %, og det er højere end gennemsnittet for det amerikanske marked på 4,02 %.

Hvor ofte udbetaler Oke udbytte?

udbytte forventes at gå ex om 16 dage og betales om 1 måned. Det tidligere Oneok Inc.-udbytte var 93,5c, og det gik ex for 3 måneder siden, og det blev udbet alt for 2 måneder siden. Der er typisk 4 udbytter om året (eksklusive tilbud), og udbyttedækningen er ca. 0,9.

Hvor meget betaler Oneok pr. aktie?

ONEOK, Inc.'s (NYSE:OKE) investorer skal modtage en betaling på US$0,94 pr. aktie den 16. august. Det betyder, at den årlige betaling er 7,1 % af den nuværende aktiekurs, hvilket er over gennemsnittet for branchen.

Hvad er CVX-udbytte?

Chevron Corporation (CVX) begynder at handle uden udbytte den 18. august 2021. En kontant udbyttebetaling på $1,34 pr. aktie er planlagt til at blive udbet alt den 10. september 2021 Aktionærer, der har købt CVX før ex-dividendedatoen, er berettiget til kontant udbytte.

Hvor mange gange udbetaler Coca Cola udbytte?

Hvor ofte udbetaler Coca Cola udbytte? Cola udbetaler 4 gange om året. Denne frekvens er typisk for de fleste USA-baserede udbytteaktier.

Anbefalede: