Logo da.boatexistence.com

Hvornår ping pong blev opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår ping pong blev opfundet?
Hvornår ping pong blev opfundet?

Video: Hvornår ping pong blev opfundet?

Video: Hvornår ping pong blev opfundet?
Video: THE HISTORY OF TABLE TENNIS 2024, Kan
Anonim

Bordtennis (eller Ping Pong, som det er mere almindeligt kendt i USA) blev opfundet i 1880'ernes victorianske England. Det var en tilpasning af det populære græsplænetennis som en måde at fortsætte med at spille inde om vinteren, når det var for koldt til at spille udenfor.

Hvor blev Ping Pong opfundet?

For alle, der er bekendt med spillets historie, er det en begivenhed, der kilder. Bordtennis blev opfundet i England i det 19. århundrede som et tidsfordriv efter middagen for eliter, der brugte toppen af cigaræsker til padler og bøger til net.

Hvornår blev Ping Pong oprettet?

I 1890 introducerede englænderen David Foster, tiltrukket af sin brede appel, det første spil tennis på et bord.

Hvem opfandt bordtennis og hvilket år?

Så svaret på spørgsmålet "hvem opfandt bordtennis?" er … engelske David Foster. Et engelsk patent (nummer 11, 037) blev indgivet den 15. juli 1890, da David Foster fra England introducerede det første actionspil tennis på et bord i 1890.

Hvem skabte det første bordtennisspil?

Atari-grundlæggeren Nolan Bushnell skabte Pong, hans version af dette koncept, som et arkadespil. Et lille firma på det tidspunkt begyndte Atari at fremstille spillene i en gammel rulleskøjtebane, og i 1972 havde virksomheden solgt mere end 8.000 Pong arkademaskiner. I 1975 forvandlede Atari Pong til et konsolsystemspil.

Anbefalede: