Logo da.boatexistence.com

Er ping pong og bordtennis det samme?

Indholdsfortegnelse:

Er ping pong og bordtennis det samme?
Er ping pong og bordtennis det samme?

Video: Er ping pong og bordtennis det samme?

Video: Er ping pong og bordtennis det samme?
Video: Is table tennis and ping pong the same sport? 2024, Kan
Anonim

Bordtennis, også kendt som ping-pong og whiff-whaff, er en sport, hvor to eller fire spillere slår en letvægtsbold, også kendt som ping-pong-bolden, frem og tilbage hen over et bord ved hjælp af små ketchere. Spillet foregår på et hårdt bord divideret med et net.

Hvad er forskellen mellem bordtennis og bordtennis?

Spillestil: Ping Pong bruger sandpapir, som giver medium til langsom hastighed og medium spin. Bordtennis har et hurtigere tempo og en højere mængde spin. Bordtennis har en offensiv og defensiv spillestil. Ping Pong kan blande begge spillestile i et spil.

Lager ping pong om tennis?

Tennis og bordtennis har lignende spillebaner og udstyr, men adskiller sig, når det kommer til de fysiske aspekter af, hvordan hvert spil spilles. Fra et fugleperspektiv ser både tennisbanen og bordtennisbordet næsten identiske ud. Et net ligger i midten af feltet, der deler det i to separate sektioner.

Er et bordtennisbord mindre end et bordtennisbord?

Størrelsen af et bordtennisbord i mellemstørrelse er oftest 180 cm (71 tommer) i længden, 91 cm (36 tommer) i bredden og 76 cm (30 tommer) i højden. Højden varierer ikke fra et bordtennisbord i fuld størrelse eller endda et bord i ¾ størrelse.

Hvilken størrelse er bordtennisborde?

Den ideelle standard

Hvis plads og budget tillader det, anbefaler vi, at det bord, du køber, opfylder kravene fra International Table Tennis Federation (ITTF), som siger, at: Et bord skal måle 2.74m lang, 1,525 m bred og 76 cm høj Bolden skal hoppe 23 cm høj, når den tabes fra en højde på 30 cm.

Anbefalede: