Logo da.boatexistence.com

Hvad er funktionen af stichomythia?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er funktionen af stichomythia?
Hvad er funktionen af stichomythia?

Video: Hvad er funktionen af stichomythia?

Video: Hvad er funktionen af stichomythia?
Video: Tatyana Shcherbina: Universality of the second correlation function of the deformed Ginibre ensemble 2024, Kan
Anonim

Denne enhed, som findes i skuespil som Aeschylus' Agamemnon og Sophocles' Oedipus Rex, bruges ofte som et middel til at vise karakterer i heftige kampe eller til at øge den følelsesmæssige intensitet af en scene.

Hvad kaldes Stichomythia?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Stichomythia (græsk: Στιχομυθία; stikhomuthía) er en teknik i versdrama, hvor sekvenser af enkelte vekslende linjer, eller halvlinjer (hemistichomythia) eller to-linjers taler (distichomythia) gives til skiftende tegn.

Hvordan bruger du Stichomythia i en sætning?

En kritiker har kaldt det "den muntreste og mest sympatiske form, man kan forestille sig" af stichomythia. På linje 779 bliver samtalen mellem Pataikos og hans datter en typisk tragisk stichomythia, hvor karaktererne skiftes til at tale en linje ad gangen

Hvad er hurtig dialog?

2 adj. En hurtig-udløsende samtale eller tale er en, hvor folk taler eller svarer meget hurtigt.

Hvad er strukturen i en græsk tragedie?

Den grundlæggende struktur i en græsk tragedie er ret enkel. Efter en prolog t alt af en eller flere karakterer, omkvædet kommer ind, synger og danser Scener veksler derefter mellem t alte afsnit (dialog mellem karakterer og mellem karakterer og omkvæd) og sunget afsnit (hvori omkvædet dansede).

Anbefalede: