Logo da.boatexistence.com

Hvor sikkert er budapest?

Indholdsfortegnelse:

Hvor sikkert er budapest?
Hvor sikkert er budapest?

Video: Hvor sikkert er budapest?

Video: Hvor sikkert er budapest?
Video: George Ezra - Budapest (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Budapest har en kriminalitetsrate på 36 (ud af 100), hvilket er ret lavt og derfor gør dette til en meget sikker by for turister at besøge. Dette skal sammenlignes med en kriminalitetsrate på 17 for München og Zürich, 52 for Rom og Paris, 46 for New York og 53 for Miami.

Er det sikkert at gå om natten i Budapest?

“Kriminalitet i Budapest er en bekymring. Vær forsigtig under dit besøg, og udvis den samme forsigtighed, som du ville gøre i enhver storby eller turistområde derhjemme. Gå ikke alene om natten; holde dine ejendele sikre til enhver tid. Pas, kontanter og kreditkort er favoritmål for tyve.

Hvorfor er Budapest så billig?

Budapest er stadig en af de billigste byer at rejse i Europa, delvist fordi Ungarn ikke er en del af eurozonen, og forinten, den ungarske nationale valuta, er faldet i værdi i de seneste år for at øge attraktiviteten for virksomheder til at starte åbne virksomheder i Ungarn.

Hvilket er sikrere Budapest eller Prag?

Under vores ture til begge hovedstæder har vi aldrig følt os utrygge, og vi har en tendens til at gå rundt over alt, både om dagen og om natten. Ser vi på statistikken, er Prag en smule sikrere end Budapest og vinder derfor denne.

Er Budapest sikkert for kvindelige rejsende?

Budapest er sikkert for enlige kvindelige rejsende. Men når du besøger større byer, skal du øve dine normale sikkerhedsforanst altninger. Voldelig kriminalitet er ikke udbredt, men lommetyveri og svindel forekommer i turistområder. Så pas på dine ejendele.

Anbefalede: