Logo da.boatexistence.com

Er culottes med stil?

Indholdsfortegnelse:

Er culottes med stil?
Er culottes med stil?

Video: Er culottes med stil?

Video: Er culottes med stil?
Video: Юбка брюки клёш как сшить и сделать выкройку | Tuğba İşler 2024, Kan
Anonim

" En culotte giver stadig en masse stil, og den har et rigtig stærkt look, men det giver også en vis komfort," siger showets kostumedesigner Jacqueline Demeterio. "Det er ikke sådan, at du føler dig kv alt i et par tætsiddende bukser for dagen.

Er culottes i stil 2021?

I foråret 2020 tog vi et besøg tilbage til Bermuda-shorts, men vi kan godt lide, hvordan designere løbende udvikler buksekanten, efterhånden som årstiderne skifter. Culottes er longer, løsere og passer særligt godt til foråret.

Passer culottes alle?

Play the Proportions

Jeg tror virkelig, culottetrenden kan være smigrende for alle. De er så behagelige til varslende vejr, fordi du har plads til at trække vejret og så let at klæde sig op eller ned, jeg synes, det er et must-have i garderobe.

Hvilken kropsform kan bære culottes?

Men nøglen til at udfolde denne buksetrend er at sikre, at culotte passer perfekt til dig. Hvis du er høj, lille, slank eller kurvet, kan dette være stilen for dig.

Får culotte dig til at se kortere ud?

Petite kvinder vil sandsynligvis gerne undgå culottes med lavere talje, da de vil få dine ben til at se kortere ud … Højtaljede culottes vil vise en petite damefigur mere effektivt. Nøglen til at vælge bukser som en lille kvinde er at få dine ben til at se længere ud, end de faktisk er.

Anbefalede: