Logo da.boatexistence.com

Passer culottes alle?

Indholdsfortegnelse:

Passer culottes alle?
Passer culottes alle?

Video: Passer culottes alle?

Video: Passer culottes alle?
Video: Comment passer de la couche au pot - La Maison des Maternelles #LMDM 2024, Kan
Anonim

Den nye culotte kan styles på så mange måder denne sæson, at de passer stort set til enhver kropsform. Men nøglen til at udfolde denne buksetrend er at sørge for, at culotte passer perfekt til dig. Hvis du er høj, petite, slank eller kurvet, kan dette være stilen for dig.

Hvorfor er culottes flatterende?

Tilpas til dine kurver. Jeg synes, culotte er meget flatterende for kurver, fordi de ikke trækker sig sammen, de lægger sig over dine naturlige kurver og flyder derfra, så det bliver til denne virkelig smukke, flydende silhuet, hvor alt flyder ud fra dine kurver.

Er culottes i stil 2021?

I foråret 2020 tog vi et besøg tilbage til Bermuda-shorts, men vi kan godt lide, hvordan designere løbende udvikler buksekanten, efterhånden som årstiderne skifter. Culottes er longer, løsere og passer særligt godt til foråret.

Er culottes formelle?

Culottes er norm alt reserveret til semi-formelle lejligheder, men et lyst par kan se lige så godt ud, når det parres med en mørk top.

Hvordan gør du culotten flatterende?

Hvis du er lav og kurvet over det hele, vil culotte, der stopper et par centimeter under knæet, være det mest flatterende, fordi de lander på den mindste del af dit ben. Vælg et par lavet af letvægts jerseymateriale for den mest komfortable pasform, og vælg et højtaljet par for bedst at fremhæve din form.

Anbefalede: