Logo da.boatexistence.com

Hvad gør noget ikke-kontinuerligt?

Indholdsfortegnelse:

Hvad gør noget ikke-kontinuerligt?
Hvad gør noget ikke-kontinuerligt?

Video: Hvad gør noget ikke-kontinuerligt?

Video: Hvad gør noget ikke-kontinuerligt?
Video: tekst-TV: Kontinuerligt content 2024, Kan
Anonim

Hvis de er ens, er funktionen kontinuerlig på det tidspunkt, og hvis de ikke er ens, er funktionen ikke kontinuerlig på det tidspunkt. … Funktionsværdien og grænsen er ikke ens, så funktionen er ikke kontinuerlig på dette tidspunkt. Denne form for diskontinuitet i en graf kaldes en springdiskontinuitet.

Hvad gør ikke kontinuerlig?

Med andre ord er en funktion kontinuert, hvis dens graf ikke har huller eller brud i den. For mange funktioner er det nemt at bestemme, hvor det ikke vil være kontinuerligt. Funktioner vil ikke være kontinuerlige, hvor vi har ting som division med nul eller logaritmer of nul.

Hvordan ved du, om noget ikke er kontinuerligt?

Sådan afgøres, om en funktion er kontinuerlig eller…

  • f(c) skal defineres. …
  • Grænsen for funktionen, når x nærmer sig værdien c, skal eksistere. …
  • Funktionens værdi ved c og grænsen, når x nærmer sig c, skal være den samme.

Hvad er ikke kontinuerlige?

: ikke kontinuerlig: som f.eks. a: har en eller flere afbrydelser i en sekvens eller i et stykke tid eller rum en ikke-kontinuerlig vandresti. b matematik: ikke matematisk kontinuert (se kontinuert betydning 2) en ikke-kontinuerlig funktion.

Hvordan ved du, om en funktion er diskontinuerlig?

Start ved at faktorisere tælleren og nævneren for funktionen Et diskontinuitetspunkt opstår, når et tal både er et nul af tælleren og nævneren. Da er et nul for både tælleren og nævneren, er der et diskontinuitetspunkt der. For at finde værdien skal du tilslutte til den endelige forenklede ligning.

Anbefalede: