Logo da.boatexistence.com

Hvem smeltede sammen om at lave kefla?

Indholdsfortegnelse:

Hvem smeltede sammen om at lave kefla?
Hvem smeltede sammen om at lave kefla?

Video: Hvem smeltede sammen om at lave kefla?

Video: Hvem smeltede sammen om at lave kefla?
Video: TE MUESTRO MI TALLER! Tour guiado completo. Mis máquinas, herramientas y mucho más! 2024, Kan
Anonim

Kefla (ケフラ, Kefura) var en renblodet Saiyan, og slutresultatet af, at Caulifla og Kale brugte Potara-øreringene til at smelte sammen til et enestående væsen. Hun blev skabt for at de to kunne kæmpe mod Son Gokū i Tournament of Power.

Hvem er Kefla en fusion af?

Kefla er det hemmelige våben og Potara-fusionen af Kale og Caulifla, som repræsenterer Universe 6-holdet i Dragon Ball Super. Hun betragtes som Universe 6's es, i endnu højere grad end den legendariske lejemorder, Hit. Hun er stemt af Yukana Nogami og Yuka Komatsu i den japanske version, og af Elizabeth Maxwell og Dawn M.

Er Kefla relateret til Broly?

Kale (ikke Kafla, Kafla er fusionen af Grønkål og Caulifla) har ingen som helst relation til BrolyDet er bare meningen, at hun skal være en hyldest til Z-æraen Broly, som ikke eksisterer i Supers kontinuitet. Hun skulle være en reference til OG Broly, men de er ikke relateret.

Er Kefla stærkere end Goku?

Det blev sagt, at Kefla var stærk nok til at dræbe Ultra Instinct Goku, da de kæmpede. Også mange power scalers i Dragon Ball Community siger, at Kefla er endnu stærkere end Super Saiyan Blue Vegito fra Future Trunks-buen.

Er Kefla stærkere end Jiren?

Med fusionen af Grønkål og Caulifla er Kefla en ekstremt stærk kriger fra Universe 6. … Desværre for Kefla er Jiren langt stærkere end UI Goku, der slog Kefla uden selv være på toppen af sit spil.

Anbefalede: