Logo da.boatexistence.com

Flyttede Felix 70 tons?

Indholdsfortegnelse:

Flyttede Felix 70 tons?
Flyttede Felix 70 tons?
Anonim

Guadalajara-kartellets kollaps og arrestation Félix truer Azul Félix klarede det umulige ved at få Amado til at transportere 70 tons kokain på en dag. Cali-kartellet, efter at have modtaget kokainen, opbevarede det i et stort lager i Sylmar, Californien.

Hvorfor forrådte Amado Félix?

Acosta hørte om Miguel, der forsøgte at smugle 70 tons kokain, og fornemmede, at Guadalajara-kartellet var ved at blive svagt. … Amado begyndte at genoverveje sin beslutning om at arbejde under Félix, da han følte, at Félix kunne forråde ham i et indfald for hans egen vindings skyld, ligesom han gjorde mod sin onkel og Acosta.

Snakkede Felix Gallardo Rafa?

Félix Gallardo aft alte med sin ven, , men forråder derefter Rafa ved at afsløre hans præcise placering til sine allierede i Federales for at redde sig selv fra arrestation.

Hvordan blev Felix Gallardo fanget?

Det tog ikke lang tid, før kartelmedlemmerne Quintero og Carillo blev arresteret. Gallardos politiske forbindelser holdt ham sikker indtil 1989, da mexicanske myndigheder arresterede ham fra hans hjem, stadig i badekåbe. … Politibetjente bestak nogle af dem, Gallardo havde ringet til venner for at hjælpe med at stille ham for retten.

Hvem er chefen for Sinaloa-kartellet?

El Mayo er lederen af Mexicos Sinaloa-kartel og overtog for fem år siden for den berygtede narkobaron kendt som El Chapo. El Mayo har været på jagt i årtier.

Anbefalede: