Logo da.boatexistence.com

Kan du spise napa-kål rå?

Indholdsfortegnelse:

Kan du spise napa-kål rå?
Kan du spise napa-kål rå?

Video: Kan du spise napa-kål rå?

Video: Kan du spise napa-kål rå?
Video: Flavor-Packed Chinese Cabbage Chow Fun Noodles 2024, Kan
Anonim

Napa-kål har en mere delikat smag og konsistens end vestlig kål, men kan nemt erstattes, hvilket gør den perfekt til at spise rå i salat og slaw (men stadig hård nok til at stå op). godt til alle slags madlavningsmetoder).

Er det sikkert at spise rå Napa-kål?

Napakål er en meget alsidig ingrediens at lave mad med. Den kan spises rå, hurtigt tilberedes som i en røre eller koges i lang tid i en rig gryderet. … Du kan også spise den rå i salater, og den tilsættes ofte til hurtigstegningsrøre og dampet mad.

Er Napa-kål bedre rå eller kogt?

Med kun 20 kalorier pr. kop og uden kolesterol kan Napa-kål prale af en lang liste af vitaminer og mineraler. Afhængigt af, hvordan Napa-kål tilberedes, forbliver dens næringstal stærke. Næste gang du nyder det rå, syltet eller dampet, gør oplevelsen endnu bedre.

Kan du spise rå kinakål?

Du kan spise den rå, rive den i stykker og tilføje den til tacos, salater eller power skåle. Byt den gerne ud med enhver opskrift, der kræver grønkål; dens søde smag gør den særlig lækker i coleslaw opskrifter. Du kan også tilføje det til salater eller sandwich for at tilføje knas og dybde af smag.

Spiser du den hvide del af Napa-kål?

Napa-kål, også kendt som kina- eller sellerikål, er mildere og sødere end almindelig kål. Dens hvide stilke og krøllede, lysegrønne eller gule blade kan spises rå eller kogt.

Anbefalede: