Logo da.boatexistence.com

Blev pennywise født?

Indholdsfortegnelse:

Blev pennywise født?
Blev pennywise født?

Video: Blev pennywise født?

Video: Blev pennywise født?
Video: IT: Chapter Two | Behind The Scenes: Pennywise Lives Again | Warner Bros. Entertainment 2024, Kan
Anonim

I romanen er dens oprindelse tåget. Han tog oftest skikkelse af en klovn, Mr. Bob Gray eller Pennywise, men hans sande form er en ældgammel, ældgammel enhed fra et andet univers, der landede i byen, der ville blive Derry. af en asteroide og vågnede først i 1715.

Hvor bor Pennywise i det virkelige liv?

For to år siden, mens jeg rejste rundt i USA, besluttede jeg at tage på SK Tour i Bangor, Maine. Bangor er den virkelige inspiration til "Derry", den fiktive by inden for IT. Stakkels lille Georgie mødte Pennywise i et afløb.

Lever den rigtige Pennywise stadig?

Som i ABC-miniserien fra 1990, hvor Tim Curry spillede den frygtindgydende klovn, tager Pennywise form af en kæmpe edderkop til det sidste slag.(Ifølge Kings bog er Pennywise faktisk en slags edderkop. … Han skynder sig til Richies side, men Pennywise-som er, overraskelse, stadig i live!

Var Pennywise et menneske?

It Kapitel 2 mere tyder eksplicit på, at Pennywise var en faktisk klovn, der muligvis har været besat af It, ligesom Henry Bowers er i filmene. … Muschietti lader til at antyde, at Pennywise var et velkendt menneske, som den fordærvede og derefter nød så meget, at den inkorporerede hans form i sit arkivskab af monstre.

Er Pennywise en Gud?

Pennywise er bare en maske, en handling, som den bruger, når det passer. Det er det rigtige monster bag monsteret. Hvis du ønsker at blive teknisk, er det en alien, men dens oprindelse går langt ud over det. Det er faktisk en gammel kosmisk guddom.

Anbefalede: