Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er den matta?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er den matta?
Hvor gammel er den matta?

Video: Hvor gammel er den matta?

Video: Hvor gammel er den matta?
Video: 10 самых АТМОСФЕРНЫХ мест Дагестана. БОЛЬШОЙ ВЫПУСК #Дагестан #ПутешествиеПоДагестану 2024, Juli
Anonim

Thad Michael Matta er en tidligere amerikansk college-baskettræner. Fra 2004 til 2017 førte Matta Ohio State Buckeyes til fem Big Ten Conference regulære sæsonmesterskaber, fire Big Ten Tournament- titler, to Final Four-optrædener og 2008 NIT Championship. Han er den vindende træner i Ohio State historie.

Hvor er Thad Matta nu?

Thad Matta er ikke den nye mænds basketball-cheftræner i Indiana. Den ære gik til den tidligere Hoosier-skytte og mangeårige NBA-træner Mike Woodson. Men Matta er nu ansat hos IU.

Gik Thad Matta på pension?

Ohio State basketball-cheftræner Thad Matta annoncerede sin tilbagetræden fra programmet med øjeblikkelig virkning via en programudgivelse. Matta t alte om sin beslutning om at træde tilbage med henvisning til helbredsproblemer og afslørede over for journalister, at han gik igennem et år, hvor jeg ikke kunne gå.

Hvor gik Thad Matta på college?

En basketball-standout for Cornjerkers på Hoopeston-East Lynn High School i Hoopeston, Illinois, Matta var en to-årig starter til Butler University Bulldogs i tre sæsoner efter skiftet fra Southern Illinois University som sophomore.

Hvem er Thad Matta?

Thad Michael Matta blev født 11. juli 1967 i Hoopeston. Den 53-årige coach og hans kone, Barbara, har to døtre, Ali og Emily. Han tog en B. S. grad (uddannelse) fra Butler i 1990 og blev optaget i Ohio State Athletics Hall of Fame i 2019.

Anbefalede: