Logo da.boatexistence.com

Hvad er ufuldkommen tid på fransk?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er ufuldkommen tid på fransk?
Hvad er ufuldkommen tid på fransk?

Video: Hvad er ufuldkommen tid på fransk?

Video: Hvad er ufuldkommen tid på fransk?
Video: French Imperfect Tense VS Passé Composé Tense 2024, Kan
Anonim

Hvad er l'imparfait? L'imparfait (det uperfekte) er en fransk datid Den beskriver tilstande og handlinger, der var igangværende eller gentaget i fortiden. … Vi konjugerer det uperfekte ved at tilføje endelserne -ais, -ais, -ait, -ioner, -iez og -aient til roden af verbets nutid nous-form.

Hvad er den ufuldkomne tid på fransk et eksempel?

Den ufuldkomne tid - Let at lære grammatik fransk. Hvad er den ufuldkomne tid? Den uperfekte tid er en af de verbumstider, der bruges til at tale om fortiden, især i beskrivelser, og for at sige, hvad der plejede at ske, f.eks. plejede jeg at gå til skole; Det var solskin i weekenden.

Hvad bruges det uperfekte til på fransk?

De to mest almindelige tider at tale om fortiden på fransk er imparfait ("uperfekt") og passé composé (bogstaveligt "sammensat fortid", men mere generelt "fortid perfekt" tid). Den uperfekte tid bruges generelt til beskrivelser af tidligere begivenheder eller handlinger uden et specifikt endepunkt i tid

Hvad er forskellen mellem perfektum og uperfekt tid på fransk?

Hvornår skal man bruge uperfektum og perfektum

Det uperfektum beskriver, hvad der foregik/hvad der skete, men afbrydes af perfektum (dvs. noget det er pludselig sket):

Hvordan skriver man imparfait på fransk?

Sådan konjugerer man verber i imparfait:

  1. Stammen består af førsteperson flertal (nous) form af nutid uden o n s-endelsen.
  2. Føj følgende endelser til stammen: a i s, a i s, a i t, i o n s, i e z, a i e n t. Alle entals- og tredjeperson flertals-endelser udtales på samme måde.

Anbefalede: