Logo da.boatexistence.com

Hvem i hypehusets navne?

Indholdsfortegnelse:

Hvem i hypehusets navne?
Hvem i hypehusets navne?

Video: Hvem i hypehusets navne?

Video: Hvem i hypehusets navne?
Video: Meet the new members of the most famous tik tok house! 2024, Kan
Anonim

Kollektivets medlemmer, som bor sammen i Los Angeles-huset, har et samlet antal følgere på 126,5 millioner. Hype House's oprettelse blev annonceret i december 2019, hvor TikTok-stjernerne Thomas Petrou, Daisy Keech, Alex Warren og Chase Hudson (alias Lil Huddy) fungerede som medstiftere.

Hvem er med i Hype House 2021-navnene?

Serien er under produktion og vil medvirke på bemærkelsesværdige sociale medier-influentere som Kouvr Annon, Nikita Dragun, Sienna Mae Gomez, Chase Hudson, Larri Merritt, Thomas Petrou, Alex Warren og Jack Wright, som alle har millioner af følgere på Tiktok og mere end 126 millioner som et kollektiv.

Hvor mange medlemmer er der i Hype House 2021?

Består af 20 TikTokers, og Hype-huset er blevet en kraft at regne med. Her er alle medlemmerne og alt, hvad du behøver at vide…

Hvordan dater Charli D'Amelio?

Charli D'Amelio og andre TikTok skaber Chase Hudson (a.k.a. Lil Huddy) mødtes i november 2019 som medlemmer af Hype House, som Chase skabte med TikToker, Thomas Petrou. … I et interview med Entertainment Tonight på det tidspunkt afslørede Lil Huddy, at han og Charli havde været kærester siden december 2019.

Er Charli D'Amelio i hypehus?

TikTok-stjernerne Charli og Dixie D'Amelio har bekræftet de har forladt The Hype House, efter at det blev 'mere af en forretning' - og med den 15-årige den mest fulgte person på platformen, gav det mening for dem at gå hver til sit.

Anbefalede: