Logo da.boatexistence.com

Ende riley og lucas sammen?

Indholdsfortegnelse:

Ende riley og lucas sammen?
Ende riley og lucas sammen?

Video: Ende riley og lucas sammen?

Video: Ende riley og lucas sammen?
Video: Detroit Lions 2023 NFL Draft Reaction | Detroit Lions Podcast Reacts 2024, Juli
Anonim

Men det fik endelig en ende i sidste fredags afsnit, og Lucas endte endelig med at "vælge" (jeg bruger det ord såååå løst - mere om det senere) mellem Riley og Maya. … RILEY! Rucas afsendere glæder sig!

Slår Riley og Lucas op i Girl meets goodbye?

Slår Riley og Lucas op i et farvel til pigemøder? For hundrede millioner gang: Yes Riley og Lucas deler en break-up-scene, hvor de refererer til deres forhold i datid; de tror begge tydeligt på, at forholdet er slut, og de erkender det.

Hvem ender Riley med i slutningen af Girl Meets World?

Hvem ender Riley med i Girl Meets World? I løbet af sæson to opdager Riley og Maya, at de begge kan lide Lucas, og han kan også lide dem to, men Riley er Lucas' valg i sæson tres todelte afsnit "Girl Meets Ski Lodge"” og hun og Lucas bliver et par og er stadig ét, når serien slutter.

Kan Lucas lide Maya eller Riley?

I Girl Meets Legacy afslører Lucas , at han har følelser for både Riley og Maya, men han kan ikke beslutte sig for, hvem han skal være sammen med. I Girl Meets Ski Lodge (del 2) vælger Lucas Riley.

Går Riley og Lucas op i 3. sæson?

Lucas og Riley gik på deres første date og delte deres første kys i afsnittet Girl Meets First Date. I Girl Meets the New World bliver deres forhold diskuteret, og de dater, men det skyldtes gruppepres, hvilket fører til, at de slip op.

Anbefalede: