Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder overs og unders i betway?

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Over/under 0,5 mål er et væddemålsmarked, hvor spillere satser på det samlede antal mål (begge hold) scoret i en kamp Over/under 0,5 mål væddemål dækker 90 minutter plus ekstra tid, men ikke ekstra tid. … Hvis du f.eks. satser på over 2,5 mål, skal du have 3 eller flere mål i kampen, for at du kan vinde.

Hvad er meningen med under 1,5 i betway?

Both Halves Under 1,5 goals MarketExplained Dette betyder, at du vædder på mindre end mål, der bliver scoret i HVER halvdel af en kamp Sådan fungerer det, hvis 1. halvlegs score er 1- 0=mål scoret i halvlegen & slutresultatet ender 2-0=mål scoret i halvlegen Du vinder dit væddemål.

Hvad er overs og unders i betway?

Hvad er over/under-væddemål? Over/under-væddemål tilbydes af bookmakere i en række forskellige sportsgrene. I modsætning til vinde/uafgjorte/vinde væddemål handler over/under om antallet af gange, der vil ske noget, eller den tid, det tager noget at ske i en bestemt kamp i stedet for slutresultatet

Hvad betyder under 1,75 mål?

Under 1,75 er a HALF-LOSS . Over 1,75 er en HALVVIND.

Hvad betyder under 2,5 mål?

Under 2,5 mål er et populært fodboldvæddemål, der bogstaveligt t alt betyder, at du satser på, at der er mindre end 2,5 mål i en fodboldkamp. Det betyder, at du ville vinde dette væddemål under 2,5 mål, hvis den kamp, du havde spillet på, ikke producerede mål, et mål eller to mål.