Logo da.boatexistence.com

Har panik på diskoteket holdt op med at lave musik?

Indholdsfortegnelse:

Har panik på diskoteket holdt op med at lave musik?
Har panik på diskoteket holdt op med at lave musik?

Video: Har panik på diskoteket holdt op med at lave musik?

Video: Har panik på diskoteket holdt op med at lave musik?
Video: Panic! At The Disco - High Hopes (Official Video) 2024, Kan
Anonim

' Panic at the Disco og derefter overgik til at være et soloprojekt af det sidste tilbageværende bandmedlem, frontmand Brendon Urie. Han er fortsat med at udgive musik som Panic at the Disco, bare som et mere ensomt kreativt foretagende.

Laver Brendon Urie stadig musik?

Brendon Urie har haft travlt med at streame Twitch fra sit studie i 2020, men har han lavet nogle nye numre i den tid? Vi håber på panik! udgiv opfølgningen til 2018's massivt succesfulde 'Pray For The Wicked' i 2021.

Laver Panic at the Disco stadig sange?

At The Disco udgav deres sjette studiealbum 'Pray For The Wicked', men det ser ikke ud til, at Brendon Urie skal sætte farten ned foreløbig. Hans seneste musik kommer i form af Taylor Swift-samarbejdet 'ME!

Hvorfor gik Ryan i panik?

Tidligere panik! At The Disco-medlemmet Ryan Ross har indrømmet, at det at forlade bandet føltes som at "slå op med en kæreste". Guitaristen, der forlod gruppen sammen med eks-bassisten Jon Walker for at danne The Young Veins i juli sidste år, fort alte NME, at han gik ud på Las Vegas four-piece, fordi han ikke nød at spille mere

Er panik ved disco-emoen?

P! ATD er emo, fordi de har følelsescentrerede tekster og pop-punk-instrumentering. … trækker det meste af deres indflydelse fra pop-punk-bands som Blink-182 (husk, de startede som et blink-coverband), og lidt indflydelse fra post-hardcore-bands (som måske eller måske ikke er påvirket af emo).

Anbefalede: