Logo da.boatexistence.com

Spiser får s altbusk?

Indholdsfortegnelse:

Spiser får s altbusk?
Spiser får s altbusk?

Video: Spiser får s altbusk?

Video: Spiser får s altbusk?
Video: Doctor Reacts To Ridiculous 5-Minute Crafts Videos 2024, Juli
Anonim

S altbusken fungerer som et energi-, protein-, svovl-, vitamin- og miner altilskud. En gårdundersøgelse viste, at får, der fodrede med s altbusk, tabte op til tre gange mindre vægt end får, der græsser på enårige græsgange med lupintilskud.

Hvilke dyr spiser s altbusken?

Tandhorn, hjorte og mange ørkengnavere spiser bladene. Pima-indianerne plejede at spise frøene. Indfødte amerikanere i sydvest kogte frøene fra den firfløjede s altbusk som havregryn, og de spiste bladene enten rå eller kogte.

Spiser kvæg s altbusk?

Både får og kvæg har nydt godt af s altbush på "Merryanbone North". Køer og kalve, smågrise og etårige kvæg har alle afgræsset det, såvel som tørre får, læmmende moderfår og smågrise.

Er s altbush en halofyt?

Klimaændringer har øget jord- og vands s altholdighed, hvilket kompromitterer dyreproduktionen, især i tørre områder, hvor videnskabsmænd er blevet mere interesserede i halofytplanter, såsom s altbusk.

Hvad bruges s altbush til?

S altbush-blade er kødfulde med en s alt, urtesmag og er meget alsidige. Brug friske blade i salater eller som et bed til at stege kød (det er fantastisk til lam) eller fisk, smid dem i røre, dyp dem i dej og steg dem, eller brug de tørrede blade som krydderi; malede tørrede blade kan erstatte s alt.

Anbefalede: