Logo da.boatexistence.com

Er du vant til at ing?

Indholdsfortegnelse:

Er du vant til at ing?
Er du vant til at ing?

Video: Er du vant til at ing?

Video: Er du vant til at ing?
Video: Ključni VITAMIN za uklanjanje OTEKLINA NOGU, NOŽNIH ZGLOBOVA I STOPALA! 2024, Kan
Anonim

'Vær vant til': Vi bruger 'være vant til + verb-ing' til tale om ting, der føles norm alt for os eller ting, som vi er vant til: Jeg Jeg er vant til at stå tidligt op, så jeg gider ikke gøre det (=at stå tidligt op er norm alt for mig, det er det, jeg plejer).

Hvad bruges til ING-formularen?

Brugt til er enten efterfulgt af et navneord eller et verbum i –ing-form: Tom er vant til hårdt arbejde. / Tom er vant til at arbejde hårdt. Peter er vant til støjende byer. / Peter er vant til at bo i støjende byer. … Siden jeg flyttede til byen, har jeg vænnet mig til støjen.

Er ING korrekt?

1) Hvis TO er en del af et sætningsudsagnsord eller et verbum + præpositionskombination: Et sætningsudsagnsord er noget i stil med "se frem til", "indrømme til" osv. I dette tilfælde er "TO" er en del af selve verbet og efterfølges af - ing.

Er du vant til gerund?

Være vant til efterfølges af en gerund (‑ing verbum) eller et substantiv. Bemærk, at den brugte del aldrig ændres til at blive brugt til. Kun være ændres for at afspejle verbets tid.

Hvad er korrekt brug til eller vant til?

Brugt til at referere til noget velkendt eller rutinemæssigt, som i "Jeg er vant til at stå tidligt op på arbejde", eller at sige, at noget gentagne gange skete i fortiden som f.eks. "Vi plejede at gå mere ud." Brug til at forekomme typisk med did; "Har du arbejdet der?" eller "det plejede ikke at være sådan", der beskriver noget tidligere, som …

Anbefalede: