Logo da.boatexistence.com

På den dag antiglobulinreagenset er vant til?

Indholdsfortegnelse:

På den dag antiglobulinreagenset er vant til?
På den dag antiglobulinreagenset er vant til?

Video: På den dag antiglobulinreagenset er vant til?

Video: På den dag antiglobulinreagenset er vant til?
Video: Antiglobulintests 2024, Kan
Anonim

Den direkte antiglobulintest bruges mest til at undersøge mulige hæmolytiske transfusionsreaktioner, hæmolytisk sygdom hos fosteret og nyfødte (HDFN), autoimmun hæmolytisk anæmi og lægemiddelinduceret immunforsvar hæmolyse.

Hvad bruges en direkte antiglobulintest til?

Den direkte antiglobulintest (DAT) bruges primært til at hjælpe med at afgøre, om årsagen til hæmolytisk anæmi skyldes antistoffer knyttet til røde blodlegemer. Hæmolytisk anæmi er en tilstand, hvor røde blodlegemer (RBC'er) ødelægges hurtigere, end de kan erstattes.

Hvad bruges AHG til?

Principper for analysen Polyspecifik AHG bruges almindeligvis i blodbanker til at udføre direkte og indirekte antiglobulintest (DAT og IAT). DAT bestemmer, om røde blodlegemer er belagt in vivo med immunglobulin, komplement eller begge dele. Denne test er nødvendig i undersøgelsen af immunmedieret hæmolyse.

Hvad er antiglobulinreagens?

003344. En Coombs-test, også kendt som antiglobulintest (AGT) er en af to blodprøver, der bruges i immunhæmatologi. Det er de direkte og indirekte Coombs-tests. Den direkte Coombs-test påviser antistoffer, der sidder fast på overfladen af de røde blodlegemer.

Hvad er brugen af AHG i blodbanken?

"anti-human globulin (AHG) crossmatch" er en type serologisk krydsmatch, der bruges til patienter, der ikke kvalificerer sig til hverken computer/elektronisk eller umiddelbar spin crossmatch.

Anbefalede: