Hvornår begyndte santeria?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår begyndte santeria?
Hvornår begyndte santeria?

Video: Hvornår begyndte santeria?

Video: Hvornår begyndte santeria?
Video: PS3 #2: The Undead 2024, September
Anonim

Santeria er en fusion af katolsk praksis og afrikansk folketro. Den dukkede op i Cuba i det 17. århundrede, og har været indlejret i det cubanske samfund lige siden.

Hvor stammer Santeria fra?

Santería, (spansk: "De helliges vej") også kaldet La Regla de Ocha (spansk: "Orishaernes orden") eller La Religión Lucumí (spansk: "Lucumí-ordenen"), det mest almindelige navn givet til en religiøs tradition af afrikansk oprindelse, der blev udviklet i Cuba og derefter spredt over hele Latinamerika og USA …

Hvilken slags religion er Santeria?

Santeria (De helliges vej) er en afro-caribisk religion baseret på yorubas tro og traditioner, med nogle romersk-katolske elementer tilføjetReligionen er også kendt som La Regla Lucumi og Osha-reglen. Santeria er en synkretisk religion, der voksede ud af slavehandelen i Cuba.

Hvornår blev Santeria forbudt?

"Så, for at bevare deres religion, lavede de en synkretisme, hvor de blander de spanske helgener med de afrikanske helgener." Umiddelbart efter revolutionen i 1959 og ind i 1990'erne, blev religion forbudt i Cuba.

Er Santeria anerkendt som en religion?

Santeria kombinerer elementer af katolicisme med Yoruba-religionen, og mange cubanere identificerer sig med både traditioner og deres ceremonier. Kirken har været tolerant over for Santeria, men er stadig på vagt. Vatikanet anerkender ikke Santeria som en religion, og Francis har ingen arrangementer planlagt med praktiserende læger.

Anbefalede: