Logo da.boatexistence.com

Skal film titler understreges?

Indholdsfortegnelse:

Skal film titler understreges?
Skal film titler understreges?
Anonim

Den generelle regel, når man overvejer, om man skal understrege eller kursivere film og tv-serie titler, er at sætte dem i kursiv, fordi de betragtes som lange værker … The Associated Press (AP) anbefaler at bruge store bogstaver i film titler og sætte dem i anførselstegn.

Er film titler understreget eller citeret?

Italics bruges til store værker, navne på køretøjer og film- og tv-show titler. Anførselstegn er forbeholdt dele af værker, såsom titler på kapitler, magasinartikler, digte og noveller.

Hvilke titler er understreget?

De ord, der ofte bliver fremhævet, er navne på skibe eller fly, ord brugt som sig selv, fremmede ord og titler på bøger, film, sange og andre med titlen værker. Kursiv og understregning bruges i dag til at understrege titler på værker såsom bøger, digte, noveller, og artikler

Bruger du en filmtitel med stort?

Regel 1: I enhver titel, såsom titlen på en bog, sang eller film, er det første og sidste ord altid med stort Så i film titlen "Nat på Museet" er både "Nat" og "Museum" med stort. Regel 2: I hver stil skal du skrive navneord, verber, stedord, adjektiver og adverbier med stort.

Understreger du kortfilm titler?

Titler på skuespil, lange og korte, er generelt i kursiv … Lange digte, korte film og de udvidede historier kendt som "noveller" er en gråzone; nogle mennesker kursiverer titlerne, andre sætter dem i anførselstegn. Du vil ikke gå g alt med denne politik: For en komplet komposition skal du sætte titlen i kursiv.

Anbefalede: