Logo da.boatexistence.com

Skal roman titler kursiveres?

Indholdsfortegnelse:

Skal roman titler kursiveres?
Skal roman titler kursiveres?

Video: Skal roman titler kursiveres?

Video: Skal roman titler kursiveres?
Video: Сколько живет любовь | Серия 1-4 2024, April
Anonim

Titler på bøger, skuespil, film, tidsskrifter, databaser og websteder er kursiveret Sæt titler i anførselstegn, hvis kilden er en del af et større værk. … For eksempel kan en tidsskriftsartikel om en roman, novelle, skuespil, film osv. nævne titlen på det værk, artiklen handler om, i artiklens titel.

Sæter du bog titler og forfatter i kursiv?

Nej, du kursiverer aldrig forfatterens navn, og du kursiverer kun værkets titel, hvis det er en bog. Hvis du henviser til en novelle, sætter du titlen på historien i anførselstegn. … Titler på digte og essays og andre korte stykker er også sat i anførselstegn. Titler på skuespil er sædvanligvis i kursiv.

Når du skriver titlen på en bog, understreger du den?

Når du skriver, skal bog titler - faktisk titlerne på ethvert værk i fuld længde - altid være kursiv. Titler på kortere værker, såsom et digt eller en novelle, skal sættes i anførselstegn. Du bør kun understrege titlerne på værker i fuld længde, hvis dit essay er håndskrevet (da kursiv ikke er en mulighed).

Hvordan skriver man titlen på en bog i et essay?

Bøgers titler skal understreges eller skrives i kursiv (Titler på historier, essays og digte er i "anførselstegn"). Henvis specifikt til teksten som en roman, historie, essay, erindringsbog eller digt, alt efter hvad det er. I efterfølgende henvisninger til forfatteren skal du bruge hans eller hendes efternavn.

Hvordan skriver man titlen på en bog og et årstal i et essay?

Efternavn, Fornavn. Kursiv titel: Undertekst. Forlag, Udgivelsesår. Hvis den anvendte kilde er en del af et større værk, for eksempel et kapitel eller et essay, skal titlen være placeret i anførselstegn, og denne titel skal efterfølges af et punktum til sidst.

Anbefalede: