Var palpatine en jedi?

Indholdsfortegnelse:

Var palpatine en jedi?
Var palpatine en jedi?

Video: Var palpatine en jedi?

Video: Var palpatine en jedi?
Video: Star Wars Episode III - Revenge of the Sith - Anakin becomes Darth Vader, Sith Lord - 4K ULTRA HD. 2024, September
Anonim

Palpatine er så magtfuld, at han er i stand til at maskere sin sande identitet fra jedierne i årtier. I romanen Shatterpoint bemærker Mace Windu til Yoda: "En skam, at [Palpatine] ikke kan røre ved Kraften. Han kunne have været en fin Jedi. "

Hvordan blev Palpatine en Sith?

Den ældste søn af Cosinga Palpatine, Sheev siges at have myrdet alle i hans familie i 65 BBY, hvilket efterlod ham som det sidste kendte medlem af House Palpatine. Bagefter blev Palpatine indviet i Sith-ordenen af sin mester Darth Plagueis, som Sidious senere også ville dræbe.

Hvem trænede Palpatine som Jedi?

Han blev trænet af Darth Plagueis …Dette er en evne både Sith og Jedi kan opnå, Jedi ved at blive ét med Kraften og leve videre som ånder og Sith ved at binde sig til genstande eller steder. For Anakin betød det bare, at Palpatine præsenterede ham for en mulig måde at redde sin kone Padmé på.

Var Palpatine en god fyr?

Den eneste måde at virkelig spinde Palps som en "god fyr" er i den forstand, at han var ude på at bringe orden i galaksen. Men da han var en Sith, forfulgte han disse mål ved at akkumulere magt med magt, praktisere Dark Side-kunster og installere et fascistisk regime. Så nej, Palpatine var absolut ikke en god fyr.

Hvem er den stærkeste Jedi?

10 mest kraftfulde Jedi Padawans i Star Wars Canon, rangeret som

  1. 1 Anakin Skywalker. Anakin Skywalker var i stand til at udøve kraften med en utrolig stor dygtighed for en så ung.
  2. 2 Revan. …
  3. 3 Yoda. …
  4. 4 Dooku. …
  5. 5 Luke Skywalker. …
  6. 6 Ben Solo. …
  7. 7 Ahsoka Tano. …
  8. 8 Rey. …

Anbefalede: