Logo da.boatexistence.com

Hvilket VM blev stjålet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket VM blev stjålet?
Hvilket VM blev stjålet?

Video: Hvilket VM blev stjålet?

Video: Hvilket VM blev stjålet?
Video: Min bil blev stjålet gennem GoMore. Spor sendte os til Serbien?! 2024, Kan
Anonim

1966 var året, England vandt fodboldens største pris – FIFA World Cup. Men det var også året, de mistede den, bogstaveligt t alt, da den blev stjålet forud for turneringen. Med politiet i stå, faldt det op til menneskets bedste ven at redde dagen…

Hvem fandt VM, da det blev stjålet?

Pickles (født 1962 eller 1963; død 1967) var en sort/hvid collie-hund, kendt for sin rolle i at finde det stjålne Jules Rimet-trofæ i marts 1966, fire måneder før 1966 FIFA World Cup var planlagt til at starte i England.

Blev Jules Rimet Cup fundet?

Trofæet er aldrig blevet genvundet, og det menes, at det er blevet smeltet om og solgt. Kun ét stykke af Jules Rimet-trofæet er blevet fundet, den originale base, som FIFA havde opbevaret i en kælder i forbundets Zürich-hovedkvarter før 2015.

Har England stjålet VM?

Jules Rimet-trofæet, der blev tildelt vinderen af verdensmesterskabet i fodbold, blev stjålet i 1966 forud for 1966 FIFA World Cup i England. Trofæet blev senere genvundet af en hund ved navn Pickles, som senere blev rost og fik en kultfølge for sit heltemod. … Trofæet blev til sidst vundet af værtsholdet England.

Blev VM engang stjålet?

En hund fandt forbavsende nok World Cup Trophy

Men en af spillets største historielinjer, der involverer mystik, intriger og en usandsynlig helt, fandt sted væk fra projektørlyset, med en kirkesal, en løsesum og en loyal hund. søndag den 20. marts 1966 blev FIFA World Cup™-trofæet stjålet.

Anbefalede: