Logo da.boatexistence.com

Var farvel birdie om elvis?

Indholdsfortegnelse:

Var farvel birdie om elvis?
Var farvel birdie om elvis?

Video: Var farvel birdie om elvis?

Video: Var farvel birdie om elvis?
Video: Radha - SOTY |Alia |Sidharth |Varun |Udit Narayan|Shreya Ghosal 2024, Juli
Anonim

Q: Rollen som Conrad Birdie i Bye Bye Birdie er baseret på Elvis Presley … Det var Elvis' indsættelse i hæren i 1958, der inspirerede plottet til Broadway-hittet fra 1960 og film fra 1963, hvor udkastet til rockeren Conrad Birdie forårsager massehysteri blandt hans teenagefans.

Hvem var Bye Bye Birdie baseret på?

Historien var inspireret af fænomenet med sangeren Elvis Presley, der blev udnævnt til den amerikanske hær i 1957. Jesse Pearson spiller rollen som teenageidolet Conrad Birdie, hvis karakternavn er et ordspil om countrysangeren Conway Twitty, som på det tidspunkt var en teenage-idol-popartist.

Sung Ann-Margret faktisk i Bye Bye Birdie?

– Sangen "Bye Bye Birdie" fremført af Ann-Margret i begyndelsen og slutningen af -filmen blev skrevet til skærmen og var ikke fra den originale Broadway-musical.

Hvor gammel var Ann-Margret i Bye Bye Birdie was made?

(Ann-Margret var 22 på dengang.) "A Lot of Living to Do" er nok filmens eneste virkelig stærke dansesekvens; det er en vild brand af flagrende lemmer og pasteldragter.

Hvor blev Bye Bye Birdie filmet?

Bye Bye Birdie (1963)

Kim (Ann Margret) og Hugo (Bobby Rydell), gymnasieeleverne, bor i Sweet Apple, Ohio, hvor det meste af handlingen finder sted. 6th Avenue og West 49th Street, Manhattan. 5th Avenue og East 89th Street, Manhattan. Queensbridge Park, 21st street, Long Island City, New York.

Anbefalede: